Advies

U krijgt van de adviseurs van Q Financieel het advies dat het beste bij u past en uw belangen staan hierbij altijd voorop. Wij inventariseren uw situatie en gaan voor u op zoek naar de beste oplossing. Nadat wij uw situatie hebben geïnventariseerd, ontvangt u van ons een compleet financieel rapport.

Q Financieel kan alle in Nederland verkrijgbare financiële producten met elkaar vergelijken en heeft geen verplichtingen richting banken of verzekeraars, dus u krijgt gegarandeerd een onafhankelijk advies.

Q Financieel vindt het belangrijk om haar klanten bij een ingrijpende gebeurtenis als het kopen van een woning goed te begeleiden en te ontzorgen. Daarom nemen wij het gehele administratieve proces met betrekking tot de financiering, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van de taxatie, uit handen. U hoeft slechts enkele stukken te overhandigen, de rest regelen wij voor u.

De adviseurs van Q Financieel hebben ook ruime ervaring met financieel advies bij echtscheiding, oversluiten van uw hypotheek en hypotheken voor zelfstandigen.

Hoe gaan wij te werk?

Q Financieel is een onafhankelijke financiële dienstverlener. Wij helpen de klanten om bewuste en verantwoorde keuzes te maken die bij hen passen. Dit doen we met persoonlijk financieel advies. Met het team van Q Financieel doen wij er alles aan om advies op een prettige en persoonlijke manier te geven. Q Financieel ontzorgt.