Hypotheekadviseur Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en wilt u daarom onafhankelijk financieel advies? Dan bent u aan het juiste adres bij Q Financieel. Wij zijn dé hypotheekadviseur in Breda en omgeving. Een hypotheek afsluiten is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven, een goede adviseur is daarom fijn om te hebben. Wij helpen u graag met het maken van bewuste en verantwoorde keuzes passend bij uw situatie.

Een huis kopen in Breda

Bent u op zoek naar een huis in Breda? Breda is een aantrekkelijke stad om in te wonen. U kunt er goed winkelen, er zijn gezellige cafeetjes en restaurants te vinden op de Grote Markt of de Havermarkt. Daarnaast zijn er grote theatershows te zien in het Chassé Theater. Een bruisende stad, dat is Breda! Voor elke woonwens heeft de stad wel iets in petto: van karakteristieke jaren ‘30 woningen tot luxe appartementen en nieuwbouw woningen. Het is er allemaal!

Hypotheekadvies passend bij uw situatie

Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële beslissing, waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. De hypotheekadviseur van Q Financieel geeft u dan ook persoonlijk en deskundig advies bij het afsluiten van uw hypotheek en bemiddelt tussen u en de hypotheekverstrekker. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als de beste dat geen enkele woonsituatie hetzelfde is. Daarom vinden wij het belangrijk om ons advies te geven passend bij uw situatie. Of u nu op zoek bent naar een eerste koophuis, wilt verhuizen naar een andere woning of u meer wilt weten over hypotheken voor senioren. Bij iedere situatie helpen onze hypotheekadviseurs u graag! Daarnaast helpen wij u ook wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een hypotheek. Voor hypotheekadvies op maat bent u bij Q Financieel aan het juiste adres. Wij helpen u graag!

Hypotheekadvies voor ZZP’ers en ondernemers in Breda

Bent u zelfstandig ondernemer en twijfelt u of u wel een hypotheek kunt krijgen? Waarschijnlijk is dit gewoon het geval! De banken zijn nog steeds op zoek naar zekerheid, maar toch zijn ze de afgelopen jaren soepeler geworden. Wij van Q Financieel vertellen u als hypotheekadviseur alles over een hypotheek voor ZZP’ers en ondernemers. Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs en wie weet woont u binnenkort al in uw droomhuis!

Verschillende soorten hypotheekadviseurs

Er zijn verschillende soorten hypotheekadvies te krijgen. De drie meest voorkomende zijn:

 • De hypotheekadviseur is in dienst van één aanbieder, bijvoorbeeld een bank. De adviseur kan meestal alleen hypotheken bij die aanbieder afsluiten.
 • De adviseur werkt samen met een klein aantal aanbieders. De adviseur geeft advies en selecteert een hypotheek uit het beperkte aantal hypotheekaanbieders waarvoor hij kan afsluiten.
 • De hypotheekadviseur werkt samen met veel/vrijwel alle aanbieders.
 • Onafhankelijk advies voor hypotheken

  Q Financieel, uw hypotheekadviseur in Breda en omgeving, valt in de derde categorie. Wij werken samen met vrijwel alle aanbieders. Op deze manier kunnen we alle financiële producten met elkaar vergelijken en hebben we geen verplichtingen richting banken of verzekeraars. Op deze manier weet u zeker dat u een onafhankelijk advies krijgt. Daarnaast nemen wij het gehele administratieve proces met betrekking tot de financiering, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van de taxatie, uit handen. U hoeft slechts enkele stukken te overhandigen, de rest regelen wij voor u.

  Proces van uw hypotheek

  Het gehele proces bestaat uit drie stappen. De drie stappen leggen we hieronder aan u uit.

  • 1. Bij Q Financieel begeleiden we het hele proces van uw hypotheek aanvraag. Eerst zullen we uw financiële situatie in kaart brengen. Daarbij zijn ook toekomstplannen belangrijk: is er een kinderwens, gaat u wellicht straks minder werken of gaat u binnenkort met pensioen, verwacht u een grote promotie? Op basis van uw financiële situatie onderzoeken we of u in aanmerking komt voor een (NHG-)hypotheek en of u bepaalde verzekeringen of misschien een overbruggingshypotheek nodig heeft.
  • 2. Vervolgens gaan we aan de slag met het bekijken van alle mogelijkheden. We berekenen bijkomende kosten, bekijken productvoorwaarden van geldverstrekkers en vergelijken rentestanden. Zo weet u precies wat de hypotheek maandelijks gaat kosten en wat de voorwaarden zijn.
  • 3. Als u samen met de hypotheekadviseur een keuze heeft gemaakt uit de geschikte geldverstrekkers, vragen we het renteaanbod aan. Gaat u akkoord met het renteaanbod, dan stuurt de adviseur dit samen met alle benodigde documenten terug naar de geldverstrekker. Hij houdt in de gaten wanneer uw dossier is verwerkt en laat u weten wanneer de hypotheek akkoord is. Daarna kunt u het definitieve hypotheekaanbod tekenen en retour sturen! Vervolgens neemt de notaris contact op om een afspraak te maken om de hypotheek te passeren. En voor u het weet heeft u de sleutels van uw nieuwe huis in handen!

  Uw huidige hypotheek wijzigen

  Wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Er zijn genoeg redenen om dit te doen. Een hypotheek wordt vaak voor 30 jaar afgesloten. Het rentepercentage wijzigt wanneer de rentevaste periode is afgelopen.Toch zijn er allerlei aanpassingen aan uw hypotheek mogelijk waarmee u veel geld kunt besparen. Bij Q Financieel begeleiden we u ook als u uw hypotheek wilt wijzigen, of u wil overstappen. Zo kunt u:

  • Overstappen naar de huidige, lagere rente door uw rentevaste periode open te breken. Hiervoor betaalt u wel een boetebedrag, maar soms kan het nog steeds lonend zijn.
  • Rentemiddelen: ook hiervoor betaalt u een boete, maar die wordt 'uitgesmeerd' over de nieuwe rentevaste periode. Dit lijkt voordelig, maar meestal zijn andere opties gunstiger.
  • Extra premie storten, wanneer u een spaarhypotheek heeft.
  • Extra aflossen: als uw huis een (stuk) meer waard is dan de hypotheekschuld, kan uw hypotheekrente vaak omlaag.
  • De rente aan laten passen bij gestegen woningwaarde of na aflossing.
  • Alsnog NHG (Nationale Hypotheek Garantie) aanvragen als uw hypotheekbedrag nu lager is dan €290.000.
  • Overstappen van hypotheekverstrekker voor lagere hypotheekrente.

  Een gratis kennismakingsgesprek bij Q Financieel

  Wij bemiddelen in hypotheken, consumptieve kredieten en verzekeringen. Het eerste gesprek met Q Financieel is geheel vrijblijvend en kosteloos. Onze adviseurs zijn flexibel in het maken van afspraken. De afspraken kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden. U bent van harte welkom bij ons op het kantoor, maar de adviseur kan ook bij u thuis komen. Liever online? Ook dat kan! Heeft u al een woning op het oog waarvoor u op de korte termijn een bod moet uitbrengen? Dan kunt u direct contact opnemen met onze hypotheekadviseur voor een snelle capaciteit berekening op basis van uw inkomen. Makkelijk en snel!

  Onafhankelijke hypotheekadviseur werkt kostenbesparend

  Over het algemeen bieden een bank en geldverstrekker een advies aan als de 100% onafhankelijke adviseurs. Dat is logisch, zij verkopen hun eigen product en verdienen daar al aan. Een onafhankelijke hypotheekadviseur, zoals Q Financieel, vergelijkt echter alle aanbieders en zoekt naar de hypotheek die het beste bij u past. Uiteindelijk kunt u daar veel op besparen! Een voorbeeld: stel u heeft €2.000 advieskosten bij een hypotheek van €284.000. Dat staat gelijk aan 0,07% rente over een periode van 10 jaar. Zou u dankzij ons onafhankelijke advies 0,1% minder rente betalen? Dan verdient u het advies dubbel en dwars terug. De kosten voor een hypotheekadvies verschillen per type adviseur, maar hebben ook te maken met uw situatie. Starters zijn vaak voordeliger uit, terwijl doorstromers iets meer kosten betalen. Die situatie vraagt om een meer uitgebreide analyse, bijvoorbeeld door de koopwoning die u al bezit en de eventuele overwaarde die daarin is ontstaan. Het hypotheekadvies vormt een van de belangrijkste investeringen in een goede hypotheek, dus een goede adviseur is belangrijk. Bovendien zijn de kosten voor het advies fiscaal aftrekbaar. In ons kennismakingsgesprek vertellen we u meer over de kosten zoals die op uw situatie toepasbaar zijn.

  FAQ Q Financieel voor een hypotheek in Breda

  Heeft u een vraag over een hypotheek in Breda? Hieronder beantwoorden wij veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij zitten dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

  Kan ik een huis kopen in Breda?

  Of u een huis kunt kopen in de stad Breda is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het hypotheekbedrag wat u kunt lenen en natuurlijk is het aanbod in deze prijscategorie ook belangrijk. Wij van Q Financieel geven u graag persoonlijk advies passend bij uw situatie. U kunt een geheel kosteloze eerste afspraak maken.

  Kan ik een hypotheek krijgen?

  Of u een hypotheek kunt krijgen is hangt af van uw persoonlijke situatie. Om een hypotheek op maat te vinden adviseren we om een afspraak te maken met een van onze hypotheekadviseurs. Op deze manier kunnen wij u het beste helpen en zien wij direct of er iets mogelijk is.

  Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

  Bent u benieuwd naar de maximale hoogte van uw hypotheek? U kunt deze eenvoudig berekenen met onze Online Bereken tools. Hierbij wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die u af zou kunnen sluiten. Voor een advies op maat is het altijd slim om een afspraak te maken, zodat u hypotheekadvies op maat ontvangt.

  Is het mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen?

  Wilt u online hypotheekadvies ontvangen in Breda? Dat kan! U bent op ons kantoor welkom en wij kunnen bij u thuis langskomen. Daarnaast is het ook mogelijk om een online afspraak in te plannen. Op deze manier kunt u advies krijgen op een locatie naar keuze. Wanneer u online hypotheekadvies wilt kunt u gemakkelijk een afspraak maken met ons. Wij regelen de rest!

  Neem contact op met uw hypotheekadviseur in Breda

  Bent u op zoek naar een goede hypotheekadviseur in Breda? Het team van Q Financieel staat voor u klaar. Wij doen er alles aan om advies op een prettige en persoonlijke manier te geven. Q Financieel zal uw zorgen wegnemen. Maak direct een afspraak (via ons contactformulier kan dat 24/7) of mail of bel voor meer informatie. We helpen u graag!

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!