Hypotheekadviseur Oosterhout

Bent u op zoek naar een woning in Oosterhout en bent u op zoek naar onafhankelijk financieel advies van de hoogste kwaliteit? U bent aan het juiste adres bij Q Financieel. Wij zijn dé hypotheekadviseur in Oosterhout. Een hypotheek afsluiten is niet zomaar iets: is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Daarom is het slim en fijn om een goede adviseur in handen te nemen. Wij helpen u dan ook graag met het maken van bewuste en verantwoorde keuzes passend bij uw persoonlijke situatie.

Onze hypotheekadviseur regelen alles voor u!

Oosterhout is een leuke stad om te wonen. Het is rustig, volop groen, maar er is tegelijkertijd ook genoeg te doen. Er zijn veel winkels om te shoppen en restaurants voor leuke avondjes uit. Voor elke woonwens heeft deze plek wel iets: van mooie en luxe appartementen tot karakteristieke woningen. Liever een nieuwbouw woning? Ook dat kan, het is er allemaal! Wanneer u op zoek bent naar een woning op deze plek kunt u vast wel wat deskundige hulp gebruiken. Q Financieel voorziet u graag van persoonlijk advies bij het afsluiten van uw hypotheek en bemiddelt ook tussen de hypotheekverstrekker en u. Wij zorgen dat het hele proces van A tot Z voor u wordt geregeld, zodat u zonder stress uw droomhuis kunt kopen.

Hypotheekadvies passend bij uw situatie

Het afsluiten van een hypotheek is een grote financiële beslissing, waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. De hypotheekadviseur van Q Financieel geeft u dan ook persoonlijk en deskundig advies bij het afsluiten van uw hypotheek en bemiddelt tussen u en de hypotheekverstrekker. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als de beste dat geen enkele woonsituatie hetzelfde is. Daarom vinden wij het belangrijk om ons advies te geven passend bij uw situatie. Of u nu op zoek bent naar een eerste koophuis in Oosterhout, wilt verhuizen naar een andere woning in Oosterhout: bij iedere situatie helpen onze hypotheekadviseurs u graag! Daarnaast helpen wij u ook wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een hypotheek. Voor hypotheekadvies op maat bent u bij Q Financieel aan het juiste adres. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Meest voorkomende advies soorten

U kunt kiezen voor verschillende soorten hypotheekadvies. De drie meest voorkomende advies soorten hebben we hieronder voor u uiteengezet:

  • De hypotheekadviseur is in dienst van één aanbieder, bijvoorbeeld een bank. De adviseur kan meestal alleen hypotheken bij die aanbieder afsluiten.
  • De adviseur werkt samen met een klein aantal aanbieders. De adviseur geeft advies en selecteert een hypotheek uit het beperkte aantal hypotheekaanbieders waarvoor hij kan afsluiten.
  • De hypotheekadviseur werkt samen met veel/vrijwel alle aanbieders.

Q Financieel, uw hypotheekadviseur in Oosterhout, valt in de derde categorie. Wij werken samen met vrijwel alle aanbieders. Op deze manier kunnen we alle financiële producten met elkaar vergelijken en hebben we geen verplichtingen richting banken of verzekeraars. Op deze manier weet u zeker dat u een onafhankelijk advies krijgt. Daarnaast nemen wij het gehele administratieve proces met betrekking tot de financiering, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van de taxatie, uit handen. U hoeft slechts enkele stukken te overhandigen, de rest regelen wij voor u.

Waarom een onafhankelijke hypotheekadviseur?

Over het algemeen bieden een bank en geldverstrekker een advies aan als de 100% onafhankelijke adviseurs. Dat is logisch, zij verkopen hun eigen product en verdienen daar al aan. Een onafhankelijke hypotheekadviseur, zoals Q Financieel, vergelijkt echter alle aanbieders en zoekt naar de hypotheek die het beste bij u past. Uiteindelijk kunt u daar veel op besparen! Het hypotheekadvies vormt een van de belangrijkste investeringen in een goede hypotheek, dus een goede adviseur is belangrijk. In ons kennismakingsgesprek vertellen we u meer over de kosten zoals die op uw situatie toepasbaar zijn.

Proces van uw hypotheekaanvraag

Het gehele proces bestaat uit drie stappen. Hieronder leest u hoe deze drie stappen in z’n werk gaan en wat u kunt verwachten bij een hypotheekaanvraag voor een woning in Oosterhout.

1. Bij Q Financieel begeleiden we het hele proces van uw hypotheek aanvraag. Eerst zullen we uw financiële situatie in kaart brengen. Daarbij zijn ook toekomstplannen belangrijk: is er een kinderwens, gaat u wellicht straks minder werken of gaat u binnenkort met pensioen, verwacht u een grote promotie? Op basis van uw financiële situatie onderzoeken we of u in aanmerking komt voor een (NHG-)hypotheek en of u bepaalde verzekeringen of misschien een overbruggingshypotheek nodig heeft.

2. Vervolgens gaan we aan de slag met het bekijken van alle mogelijkheden. We berekenen bijkomende kosten, bekijken productvoorwaarden van geldverstrekkers en vergelijken de rentestanden. Zo weet u precies wat de hypotheek maandelijks gaat kosten en wat de voorwaarden zijn.

3. Als u samen met de hypotheekadviseur een keuze heeft gemaakt uit de geschikte geldverstrekkers, vragen we het renteaanbod aan. Gaat u akkoord met het renteaanbod, dan stuurt de adviseur dit samen met alle benodigde documenten terug naar de geldverstrekker. Hij houdt in de gaten wanneer uw dossier is verwerkt en laat u weten wanneer de hypotheek akkoord is. Daarna kunt u het definitieve hypotheekaanbod tekenen en retour sturen! Vervolgens neemt de notaris contact op om een afspraak te maken om de hypotheek te passeren. En voor u het weet heeft u de sleutels van uw nieuwe droomhuis in Oosterhout in handen!

Uw huidige hypotheek wijzigen

Wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Er zijn genoeg redenen om dit te doen. Een hypotheek wordt vaak voor 30 jaar afgesloten. Het rentepercentage wijzigt wanneer de rentevaste periode is afgelopen.Toch zijn er allerlei aanpassingen aan uw hypotheek mogelijk waarmee u veel geld kunt besparen. Het is dus zeker slim om deze optie te bekijken! Bij Q Financieel begeleiden we u ook als u uw hypotheek wilt wijzigen, of u wil overstappen. Zo kunt u:

  • Overstappen naar de huidige, lagere rente door uw rentevaste periode open te breken. Hiervoor betaalt u wel een boetebedrag, maar soms kan het nog steeds lonend zijn.
  • Rentemiddelen: ook hiervoor betaalt u een boete, maar die wordt 'uitgesmeerd' over de nieuwe rentevaste periode. Dit lijkt voordelig, maar meestal zijn andere opties gunstiger.
  • Extra premie storten, wanneer u een spaarhypotheek heeft.
  • Extra aflossen: als uw huis een (stuk) meer waard is dan de hypotheekschuld, kan uw hypotheekrente vaak omlaag.
  • De rente aan laten passen bij gestegen woningwaarde of na aflossing.
  • Alsnog NHG (Nationale Hypotheek Garantie) aanvragen als uw hypotheekbedrag nu lager is dan €290.000.
  • Overstappen van hypotheekverstrekker voor lagere hypotheekrente.

Q Financieel is er voor u!

Q Financieel gaat verder dan alleen financieel advies geven. Ook tijdens de looptijd van uw hypotheek bent u altijd welkom met uw vragen. Hypotheekrentes schommelen van tijd tot tijd, net als de wetgeving. Wij houden u, gedurende de looptijd van de hypotheek, op de hoogte van veranderingen die met ons advies of uw hypotheek te maken hebben, of als wetten en regels veranderen die voor u gevolgen hebben. Maar het is ook verstandig om ons op de hoogte te houden wanneer er bijvoorbeeld veranderingen plaats vinden in uw situatie: als uw woning onder water staat, u blijft zitten met een restschuld bij de verkoop. Uw hypotheekadviseur in Oosterhout helpt u graag bij het vinden van een oplossing voor ieder probleem!

Contact hypotheekadviseur Oosterhout

Bent u op zoek naar een goede hypotheekadviseur in Oosterhout? Het team van Q Financieel staat voor u klaar. Wij doen er alles aan om advies op een fijne en persoonlijke manier te geven. Q Financieel zal al uw zorgen rondom een hypotheekaanvraag wegnemen. Maak direct een afspraak (via ons contactformulier kan dat 24/7) of mail of bel voor meer informatie. We helpen u graag!

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!