Hypotheek als ZZP'er: is er genoeg mogelijk!

Als zzp’er is het écht wel mogelijk om een hypotheek af te sluiten

Zorg voor inzicht in jouw financiële situatie

Als zzp’er is het bijna nog belangrijker om inzicht te hebben dan als niet zzp’er. Wat er maximaal geleend kan worden bepaal je aan de hand van jouw toetsinkomen: het gemiddelde inkomen van de afgelopen 3 kalenderjaren. Het toetsinkomen mag niet hoger zijn dan wat je in het laatste kalander jaar hebt verdiend. Ook het actuele inkomen moet in lijn zijn met het toetsinkomen

Nog geen 3 jaar zelfstandig

Ben jij minder dan drie jaar, maar wel al 1 jaar zelfstandig? Een aantal hypotheekverstrekkers bieden ook dan mogelijkheden. Door het zzp’er zijn moet je wel wat extra informatie aanleveren om het financiële plaatje te kunnen onderbouwen. Zoals een prognose van een accountant en informatie vanuit jouw arbeidsverleden.

Het berekenen van de maximale hypotheek

Niet alleen de cijfers op papier tellen mee, ook jouw persoonlijke situatie weegt mee. Ben je alleen of samen, is er spaargeld, heb je nog wensen voor in de toekomst? Wat er precies bij jou past wordt berekend door onze onafhankelijke hypotheek adviseurs van Q Financieel. Zij maken een plan en aanvraag op maat. Iets wat dus exact past bij jou, jouw huidige situatie én jouw toekomst.

NHG?

Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie biedt het voordeel van minder risico lopen wanneer je plotseling de hypotheek niet meer kunt bekostigen. Voor deze zekerheid betaal je eenmalig 0,9% van het hypotheekbedrag.

Zie jij al meer mogelijkheden? Q Financieel ziet ze allemaal. Wij zorgen voor een plan op maat en Q Makelaars staat bij met raad en daad en geeft graag antwoord op al jouw (woon)vragen!

Jouw volgende stap goed doordacht.

De adviseurs van Q-Financieel kunnen op basis van jouw situatie en wensen de voor jou meest voordelige financiëring regelen.

Hulp nodig?