Schrijf je in: Vlashoek Fase 2, Lage-Zwaluwe (Verkocht!)

Schrijf je in: Vlashoek Fase 2, Lage-Zwaluwe (Verkocht!)

De tweede fase bestaat uit 14 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaand geschakelde woning en 8 rijwoningen. Binnenkort worden de nieuwe impressies geplaatst om een beeld te geven bij het project.

Het traditionele ontwerp van de woningen kenmerkt zich door de fraaie gevelsteen. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en zijn volledig gasloos. Om de woningen aan uw specifieke woonwensen te laten voldoen bieden we diverse opties aan. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw op de begane grond, dakkapel op zolder etc.

De locatie

Vlashoek is gelegen in Lage Zwaluwe, een dorp met een natuurrijke omgeving. Het plan ligt centraal in het dorp met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Lage Zwaluwe is gunstig gelegen tussen Dordrecht en Breda. Zo bent u in circa 15 autominuten in Breda of Dordrecht. Vanaf het plan ‘Vlashoek’ bent u binnen enkele minuten op de A16 of bij het treinstation Lage Zwaluwe.

Meer informatie? Schrijf je via onderstaande button in!

DE WONINGEN VAN DIT PROJECT ZIJN ALLEN VERKOCHT

Jouw volgende stap goed doordacht.

De adviseurs van Q-Financieel kunnen op basis van jouw situatie en wensen de voor jou meest voordelige financiëring regelen.

Hulp nodig?