Nieuw(bouw)s

Nieuw(bouw)s
vrijdag 16 augustus 2019 -

In nauwe samenwerking met Q Makelaars sluiten wij altijd aan bij de lopende nieuwbouwprojecten. Wij zijn natuurlijk bereikbaar voor al jouw vragen rondom bestaande bouw én nieuwbouw. 

Hieronder vind je een overzicht van het complete (koop)nieuwbouwaanbod van Q Makelaars. Geinteresseerd of wil jij gewoon graag weten wat er mogelijk is? Neem direct contact op voor advies of een combinatie afspraak met een makelaar erbij! 

Wat loopt:

Villahof Soeterwaart, vrijstaande villa in Zoetermeer
Nog 1 vrijstaande villa beschikbaar: bouwnummer 3 type c.
De bouw is al gestart (januari 2019), de verwachte opleving is einde 2019.
Riant, ruim en royaal. Dat geldt voor de vrijstaande villa op bouwnummer 03 in het bijzonder! Deze villa is gesitueerd op de hoekpercelen binnen het plan en liggen heerlijk aan het water. Prijs: €919.900 v.o.n.

De 8 van Alblasserdam, 8 koopwoningen in Alblasserdam
Nog 1 tussenwoning beschikbaar: bouwnummer 3
In de dorpskern van Alblasserdam nabij het centrum worden acht energiezuinige en gasloze eengezinswoningen gerealiseerd. De woning kan naar eigen wens uitgebreid worden en er zit ook een heerlijke tuin bij. Prijzen vanaf € 335.000,- v.o.n.

Schaerweide, 22 herenhuizen en 12 appartementen in Dordrecht
Nog 1 appartement beschikbaar: bouwnummer 5A
Een bijzonder duurzaam en luxe plan op een unieke locatie nabij het centrum van Dordrecht. Naast het feit dat alle woningen aan het Wantij liggen, zijn zij ook nog eens allen georiënteerd op een gezamenlijke schaerweide (meent of common green) van ca. 2000m2. Prijs: € 443.800 v.o.n. exclusief bouwrente

Gouden Greep, 48 verschillende koopwoningen in Gouda
In deelplan Westergouwe II onstaat de eerste fase van project Gouden Greep. Er zijn 5 uiteenlopende types beschikbaar. Prijzen vanaf €325.000 v.o.n.

Stella Nova, 28 koopwoningen in Spijkenisse
In de bestaande woonwijk Sterrenkwartier worden de diverse woningen gerealiseerd. Er worden 4 verschillende types gerealiseerd. Meer informatie over de richtprijzen? Neem contact op!

De Toorts Fase 1, 4 schoolwoningen in Zwijndrecht
4 mooie ruime unieke schoolwoningen in Zwijndrecht aan de Frans halsstraat. 4 verschillende bouwnummers, allen zeer uniek. Prijzen vanaf € 239.500,- v.o.n.

Op Dubbelsteyn, 7 bijzondere koopappartementen en penthouses Dordrecht
Op deze unieke locatie, in de wijk Dubbeldam, verrijst straks een luxe woongebouw met 7 luxe appartementen en penthouses op de bovenste verdieping. Dit project is al bijna in zijn geheel onder optie. Prijzen vanaf € 345.000,- v.o.n.

Wat komt eraan?

Suikerentrepot, 52 koopappartementen en maisonettes in Standdaarbuiten
Het Suikerdepot in Standdaarbuiten, ook wel Suikerentrepot genoemd, is in 1924 gebouwd als opslagplaats voor de suiker die in de fabriek vlakbij geproduceerd werd. Binnenkort meer informatie!

Patersweg, 9 bijzondere rijwoningen met mantelzorgmogelijkheden in Dordrecht
Tussen Laan der Verenigde Naties en de Vincent van Goghstraat in Dordrecht ligt de Patersweg. Daar worden de 9 nieuwe bijzondere rijwoningen, met een mogelijkheid tot mantelzorg, gebouwd onder architectuur van M3 Architecten. Binnenkort meer informatie!

Papeterspad, 6 stadswoningen in Dordrecht
Tussen het Geldelozepad en de Van Strijsingel in Dordrecht ligt het Papeterspad. Daar worden 6 de nieuwe stadswoningen gebouwd, onder architectuur van M3 Architecten. De statige stadswoningen, met een optie tot wel 4 verdiepingen (!!!), bieden veel ruimte op alle verdiepingen. Binnenkort meer informatie!

Vlashoek Fase 2, 23 koopwoningen in Lage-Zwaluwe
Vlashoek is gelegen in Lage Zwaluwe, een dorp met een natuurrijke omgeving. Het plan ligt centraal in het dorp met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Er worden voor deze fase 3 types beschikbaar gesteld. Richtprijs vanaf €300.000 v.o.n.

Neem direct contact op voor een afspraak:
085 - 040 62 02
[email protected]

Reageren?

< Terug naar het overzicht