Vlashoek Fase 2, Lage-Zwaluwe

Vlashoek Fase 2, Lage-Zwaluwe
vrijdag 2 augustus 2019 -

Binnenkort in verkoop bij Q Makelaars: Vlashoek Fase 2!

Voordat u verder leest, wist u dat u zich nu al kan aanmelden voor een gesprek om financieel advies in te winnen? Zo heeft u als eerste alles op een rijtje. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend advies!

De tweede fase bestaat uit 14 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaand geschakelde woning en 8 rijwoningen. Binnenkort worden de nieuwe impressies geplaatst om een beeld te geven bij het project.

Het traditionele ontwerp van de woningen kenmerkt zich door de fraaie gevelsteen. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en zijn volledig gasloos. Om de woningen aan uw specifieke woonwensen te laten voldoen bieden we diverse opties aan. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw op de begane grond, dakkapel op zolder etc.

De locatie

Vlashoek is gelegen in Lage Zwaluwe, een dorp met een natuurrijke omgeving. Het plan ligt centraal in het dorp met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Lage Zwaluwe is gunstig gelegen tussen Dordrecht en Breda. Zo bent u in circa 15 autominuten in Breda of Dordrecht. Vanaf het plan ‘Vlashoek’ bent u binnen enkele minuten op de A16 of bij het treinstation Lage Zwaluwe.

Start verkoop

De verkoop van fase 2 zal in het najaar van 2019 plaatsvinden, het verkoopteam van Q Makelaars staat voor u klaar om u nader te informeren. Zodra er voldoende woningen zijn verkocht, zullen de voorbereidingen op de bouw voortgezet worden.

Reageren?

< Terug naar het overzicht