Q Financieel - Breda

Q Financieel is een onafhankelijke financiële dienstverlener in Breda. Wij helpen de klanten om bewuste en verantwoorde keuzes te maken die bij hen passen. Dit doen we door middel van persoonlijk financieel advies. Het team van Q Financieel Breda helpt u graag met het maken van bewuste en verantwoorde keuzes passend bij uw situatie. Wij staan voor u klaar!

Onze diensten in Breda

Als onafhankelijke financieel dienstverlener kunt u bij ons voor meerdere diensten terecht. Zo kunt u een afspraak maken bij Q Financieel voor de volgende zaken:

1. Hypotheek aanvraag

Een mooi huis in de omgeving van Breda. Wie wilt dit nu niet? Wij helpen u graag bij met een hypotheek aanvraag. Hierbij berekenen we wat uw financiële ruimte is, zodat u op zoek kunt naar een huis of appartement met financiële zekerheid. Dankzij ons advies weet u zeker dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij Q Financieel gaan we verder dan financieel advies: wij staan u graag bij van advies tot aan de notaris.

2. Hypotheek voor nieuwbouw

Een nieuwbouw hypotheek nodig in Breda? Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komt er veel bij kijken. Q Financieel is de onafhankelijke financiële dienstverlener die u nodig heeft. Voor iedere klant gaan wij op zoek naar de beste oplossing op maat. Doordat iedere situatie anders is geven wij u persoonlijk advies waardoor u bewuste en verantwoorde keuzes kunt maken.

3. Q Starters Hypotheek

Bent u op zoek naar een starters hypotheek in Breda? Ga dan voor onze Q Starters Hypotheek. Bij deze hypotheek profiteert u van verschillende voordelen. We informeren u graag over de diverse mogelijkheden en kijken of deze hypotheekvorm geschikt is voor u. Met de hypotheken voor starters van Q Financieel heeft u misschien wél de mogelijkheid een hypotheek naar wens af te sluiten.

4. Risico’s afdekken

Naast alles rondom hypotheken zijn wij ook de juiste partner als het gaat om risico’s afdekken. Een schade zit immers in een klein hoekje. Wij helpen u graag met het analyseren van risico’s bij, zodat u dankzij ons advies altijd voor het juiste verzekeringspakket kunt gaan. Wij gaan verder dan alleen advies. Ook helpen wij u met het afsluiten van nieuwe verzekeringen en het opzeggen van de oude.

Hoe gaat alles in z’n werk?

Wanneer u benieuwd bent naar ons advies op maat dan kunt u contact met ons opnemen. Hieronder vertellen wij u hoe alles in z’n werk gaat bij Q Financieel in Breda.

1. Intake

Q Financieel is een onafhankelijke financiële dienstverlener in Breda, die bemiddelt in hypotheken, consumptieve kredieten en verzekeringen. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze diensten dan kunt u kiezen voor een intake. De adviseurs zijn flexibel in het maken van afspraken. Mocht u door werk niet overdag kunnen, dan kan de afspraak ook in de avonduren plaatsvinden. U bent van harte welkom bij ons op het kantoor in Breda, maar een adviseur kan ook bij u thuis komen. Q Financieel biedt een vrijblijvend adviesgesprek aan zonder kosten.

Haast met uw intake?

Heeft u haast met uw intake omdat u een woning op het oog heeft waar u liever vandaag dan morgen een bod op doet? Neemt u dan direct contact met ons op zodat één van onze hypotheekadviseurs een snelle capaciteit bereiking op basis van uw inkomen kan doen.

2. Advies

Na de intake bij Q Financieel in Breda krijgt u van onze adviseurs het advies dat het beste bij uw situatie past. Hiervoor inventariseren we uw situatie en gaan we vervolgens op zoek naar de beste oplossing. Nadat wij uw situatie hebben geïnventariseerd, ontvangt u van ons een compleet financieel rapport. Q Financieel kan alle in Nederland verkrijgbare financiële producten met elkaar vergelijken en heeft geen verplichtingen richting banken of verzekeraars, dus u krijgt gegarandeerd een onafhankelijk advies.

Speciaal bij een hypotheekaanvraag

Q Financieel vindt het belangrijk om klanten bij het kopen van een woning goed te begeleiden en daarnaast te ontzorgen. Wij nemen daarom graag het gehele administratieve proces met betrekking tot de financiering, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van de taxatie, uit handen. U hoeft slechts enkele stukken te overhandigen, de rest regelen wij voor u.

3. Nazorg

Na het afsluiten van uw hypotheek of verzekering kunt u altijd bij ons terecht met al uw vragen. Wanneer u via ons een hypotheek heeft aangevraagd zullen u op de hoogte stellen van uw hypotheek en de ontwikkelingen binnen de branche. Wij staan voor u klaar!

Contact Q Financieel in Breda

Bent u op zoek naar een onafhankelijke financiële dienstverlener in Breda? Het team van Q Financieel staat voor u klaar. Wij weten alles over hypotheekadvies en verzekeringen op maat. Wij doen er alles aan om advies op een prettige en persoonlijke manier te geven. Q Financieel zal uw zorgen wegnemen. Maak direct een afspraak (via ons contactformulier kan dat 24/7) of mail of bel voor meer informatie. We helpen u graag!

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!