Q Starters Hypotheek aanvragen

Hypotheken voor starters van Q Financieel

Bij Q Financieel kunt u ook kiezen voor de Q Starters Hypotheek. Met de Q Starters Hypotheek profiteert u van verschillende voordelen. Is deze hypotheekvorm geschikt voor u? Ontdek wat de Q Starters Hypotheek voor u kan betekenen. We informeren u graag over de mogelijkheden. Met de hypotheken voor starters van Q Financieel heeft u misschien wél de mogelijkheid een hypotheek naar wens af te sluiten.

De Q Starters Hypotheek aanvragen

Is uw bod geaccepteerd? Wat een goed nieuws! Nu kunt u aan de slag met de hypotheek. Het kan ook zijn dat u over wilt sluiten van hypotheek, ook in dit geval is de Q Starters Hypotheek een mogelijkheid. Wacht niet te lang met het aanvragen van een hypotheek. Bij het kopen van een woning is het van belang dat u er tijdig bij bent. Niet alleen voor de geldende voorwaarden, ook voor het mogelijke renteaanbod waar u mee te maken krijgt. Q Financieel helpt u bij het afsluiten van een hypotheek.

U heeft als starter een woning of starters hypotheek gevonden waardoor uw maandlasten omlaag gaan. De financiering moet uiteraard geregeld worden. Gemiddeld krijgt u hier 6 tot 8 weken de tijd voor. Dit is afhankelijk van de ontbindende voorwaarden die verbonden zijn aan het koopcontract van de nieuwe woning. Onze professionals helpen u stapsgewijs bij het afsluiten van de Q Starters Hypotheek, we hebben uiteraard ook een aantal zaken van u nodig.

Vind de hypotheek die past bij uw wensen

Benieuwd welke hypotheekvorm past bij u? Met onze online rekentools kunt u zelf ontdekken wat de opties zijn. Wij informeren u graag over alle voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden. Bij Q Financieel kunnen starters ook kiezen voor een starters hypotheek. De starters hypotheken kunnen zeer voordelig uitvallen voor uw persoonlijke situatie.

Wat kunt u verwachten van onze starters hypotheken?:

  1. Advies- en bemiddelingsvergoeding ter waarde van €1450.
  2. Een eerste afspraak op kantoor / via beeldbellen van 9.00 tot 17.00 uur. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en alles wordt nauwkeurig uitgelegd.
  3. Verdere afhandeling gebeurt digitaal.
  4. Onze gediplomeerde binnendienst medewerkers helpen u bij onduidelijkheden.
  5. Service voor taxatie, bouwtechnische keuring en afhandeling bij de notaris.
  6. Volledige begeleiding met de binnendienst.

Intakegesprek voor een hypotheek voor starters

Een eerste gesprek met ons kantoor is geheel vrijblijvend. U ontdekt alles over de hypotheekvorm zonder dat u ergens aan vast zit. Q Financieel is een onafhankelijke financieel dienstverlener. Onze adviseurs zijn zeer flexibel. We plannen het gesprek in op een dag dat het u goed uitkomt. Heeft u al een woning gevonden en moet u zo spoedig mogelijk een bod uitbrengen? Neem dan direct contact met ons op. We maken een snelle berekening op basis van uw inkomen.

Advies op maat

De adviseurs van Q Financieel adviseren u altijd op basis van uw persoonlijke situatie. Gekeken naar uw belangen en wensen krijgt u een advies op maat. Uw situatie wordt bekeken en geïnventariseerd. Hiervan krijgt u een volledig financieel rapport. Bij Q Financieel kunnen we alle verkrijgbare financiële producten in Nederland met elkaar vergelijken. U heeft geen verplichtingen richting partijen en krijgt een onafhankelijk advies.

Nog vragen over starters hypotheken?

U kunt bij ons terecht met al uw vragen! Ontdek meer over de voor- en nadelen van een starters hypotheek voor uw situatie als starter. We helpen onze klanten altijd bij het maken van een bewuste, verantwoorde keuze. Een financiële oplossing passend bij de wensen. Persoonlijk advies, op een prettige manier.

Onbezorgd op zoek naar een passende hypotheek? Q Financieel biedt starters hypotheken en nog veel meer. Neem vandaag nog contact op! Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Samen op zoek naar de beste oplossing! Starters hypotheken vraagt u aan bij Q Financieel.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan 24/7 vrijblijvend contact met ons op door het onderstaand formulier in te vullen!